نویسنده: آرتور سی کلارک
تایتانیک در بندر بلفاست انگلستان ساخته شد و زمانیکه در سال ۱۹۱۲ به آب انداخته شد، بزرگترین دستاورد صنایع کشتیسازی انگلستان بهشمار میرفت.تایتانیک که سازندگانش به آن لقب «کشتی غرقنشدنی» داده بودند، در همان اولین سفر دریایی خود در اقیانوس اطلس شمالی با کوه یخ برخورد کرد و در منطقهای به نام گرندبنکس در عمق چهار کیلومتری اقیانوس غرق شد.
روحی از گرندبنکس» داستانی علمی-تخیلی از بالاکشیدن لاشهی تایتانیک به سطح آب است. اما نویسنده در لابهلای داستان، خوانندگان خود را با یکی از شگفتانگیزترین تئوریهای ریاضی با نام تئوری مجموعه اعداد ماندلبرو و نیز مبحث فراکتالها نیز آشنا میکند.همچنین کلارک در این داستان مانند بسیاری دیگر از داستانهای خود به دنبال جنبهی ماورایی داستان هم هست و در ماجرای تایتانیک به دنبال نشانههای فراطبیعی میگردد.
.
قشنگ به نظر می یاد
علمی تخیلی هست دیگه
یعنی جان خودم باورم نمی شد تا این حد علمی تخیلی تو ایران کم استفاده باشه.یا باید تو ایران یک چیزی شبیه کامیک کان برگزار بشه تا درباره کتاب علمی تخیلی تبلیغ بشه یا اصلا به قول معروف گور باباش!!
البته مردم به اندازه کافی توی دبیرستان از علم می کشن که دیگه اینجا بیخیالش هستن.
اما حیفه چنین مطالبی از دست بره،واقعا جذابن ولی چون حرف علم کنارش هست بعضیا فکر می کنن زیاد جذاب نیست.
من خودم اولین کتابهایی که میخوندم کتابهای ژول ورن بود و یادم هست چقدر از خوندن کتابهاش لذت میبردم و یا وقتی کتاب راهزنان سیارک ها اثر آسیموفو خوندم چقدر برام جذاب بود . البته این مال خیلی سال پیش هست